Südtirol Wellnesshotel, Familienhotel, Wanderhotel
Südtirol Reisen, Kurzurlaub, Familienhotel in Südtirol, Wanderhotel in Südtirol, Wellnesshotel in Südtirol, Gourmet Südtirol

Onze filosofie

Het idee van Ferienparadiese.Com is gebaseerd op wat, eenvoudige basisideeën.

Wij wensen zelf dit dat u een onvergetelijke vakantie in ons mooi land besteedt.

Daarom vertegenwoordigden wij de mooiste de vakantiehotels van zuiden dierlijke oliebusjes duidelijk voor u duidelijk en. Met ons worden weinigen, maar maar de speciale hotels aangehaald, zodat u uw vakantiebesluit nog gemakkelijker vallen. Onze hotels worden geleid door de eigenaarfamilies, zodat de persoonlijke steun voor onze gasten en de authentieke zuiden dierlijke oliebusjes Gastlichkeit gewaarborgd zijn.

De kwaliteit is zeer belangrijk voor ons, daarom worden de hotels, elk bijzonder met speciale sterke punten gevestigd in onze groep exclusief 4 sterren.

Een eigenschap was aan ons nochtans in het bijzonder wegens het hart. Onze gasten moeten vrije ruimte „„voldoende hebben; want ons in de duidelijke taal werden geroepen: Voldoende groen gebied ongeveer rond het hotel, om aan onze gasten een maximum te kunnen aanbieden bij terugwinning. (Daarom hebben alle lidondernemingen min. 5000 m² groen gebied direct bij het huis)

Hun vakantie in Zuid-Tirol voor optimale terugwinning.


Het Ferienparadiese.com team